Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár

Szállítási feltételek

 Országos házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarország területén

    5 kg-ig     1290 Ft
   15 kg-ig   1690 Ft
   20 kg-ig   1990 Ft
   30 kg-ig   2490 Ft
   40 kg-ig   2990 Ft

Nagy csomagok:

 40 kg felett és gáztűzhelyek Budapest, Pest megye: 3990 Ft  
 40 kg felett és gáztűzhelyek vidék: 4990 Ft 

A nagy csomagos kategóriába tartozik súlytól függetlenül például a mosógép, tűzhely, hűtő  és minden nagyméretű készülék.

Laprszerelt bútor esetén a szállítási díj nem minde esetben a súly alapján történik, a sérülékeny termékek esetében érték alapján kerül meghatározásra,
a shop által kalkulált és az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek, esetenként eltérhetnek az itt megadottól, ezért kérjük mindig várja meg a visszaigazolást.

Összeghatár            Szállítási költség

0 - 40000Ft-ig                3990Ft

40001 - 60000Ft-ig       4990Ft

60001 - 80000Ft-ig       5990Ft

80001 - 120000Ft-ig     6990Ft

Extra nagyméretű háztartási készülékek pl. side by side hűtő:

Budapest - Pest megye: 7000 Ft

Vidék: 10000 Ft

5000Ft alatti termékeknél a szállítási költség minden esetben minimum 990Ft.


A shop által rendeléskor generált szállítási díj, tájékoztató jellegű. (lapraszerelt bútor, nagy háztartási gép, és kiscsomag esetén a szállítási költségek összeadódnak)
így esetenként eltérhet az ott megadottól ezért kérjük, minden esetben várja meg megrendelésének leaddása után az egyeztetéskor megadott pontos szállítási díjat.

Kedveszményes vásárlás vagy akció keretein belül egyes termékeinknél felkínáljuk az ingyenes szállítási költséget, ahol az alábbi ikont látja azt a terméket adott időszakon belül leadott rendeléseknél ingyenes szállítjuk házhoz!


A kiszállítást munkanapokon 8-17 óra közt végzi a futárszolgálat. Ettől eltérő időpontban történő szállításra  nincs  lehetőség.

Utánvét, bankkártya és átutalás is választható fizetési mód!

Kérjük utalás esetén minden esetben várja meg a díjbekérő levelet mely részletesen tartalmazza az utaláshoz szükséges összes információt.

A regisztráció során, megadható a számlázási címtől eltérő szállítási cím is. 
Ezzel a lehetőséggel azoknak a vásárlóinknak is szeretnénk kedvezni, akik munkaidőben nem tartózkodnak otthon, így amennyiben van lehetőségük, a kiszállítást kérhetik akár a munkahelyükre is.

Utánvétes vásárlás esetén utánvét kezelési díjat számítunk fel.
Az utánvét kezelési díj mértéke a rendelése elküldése előtt kerül feltüntetésre a díja a vásárolt  termék (ek) értékétől függően változik.

Szállítási időt a termék raktáron vagy rendelhető státusza is befolyásolhatja.

Amennyiben raktáron van a termék a szállítási idő 1-3nap munkanap.

Kivétel nagycsomag esetén, illetve lapraszerelt bútor esetén, melynek szállítási ideje Budapest és Pest megye területén szintén 1-5 munkanap,  vidéki szállítás esetén 2-7munkanap.

Amennyiben  rendelhető a státusza a terméknek úgy a szállítási idő 2-10 munkanap között változhat, attól függően, hogy a kért termék nagycsomagnak számít vagy normál csomagnak.

A termék átvételekor, kérjük mindig és minden esetben a futár jelenlétében ellenőrizzék, hogy a csomag külsőre ép és sértetlen állapotban érkezett e meg. Amennyiben a csomagoláson egyértelműen látható nyomai vannak annak, hogy a készülék csomagolását megbontották, leejtették vagy más módon a csomagolás megsérült, kérjük, azonnal vetessen fel kárjegyzőkönyvet a futárszolgálat munkatársával, mert amennyiben aláírásával igazolja, hogy ön a futártól a csomagot sérülésmentes és hiánytalan állapotban átvette, a sérülés miatt a reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A törés nem garanciális hiba. Sérülés, és törés miatt készüléket nem cserélünk.

Köszönjük, hogy megtisztelt a bizalmával, és örömmel üdvözöljük elégedett vásárlóink táborában! 

www.philipsmarkabolt.hu

Értesüljön első kézből újdonságainkról és az akciós ajánlatainkról

Kijelentem, hogy az általános Szerződési Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot megismertem, és elfogadom, az abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.
Hozzájárulok, hogy számomra a philipsmárkabolt webáruház a továbbiakban hírlevelet küldjön.